Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo lepo Čime si prskao?Prskao sinoc i jutros.Vetar non stop duva
Isto sve sto si napisao za vendi i kod mene , stim sto je sijana jos ranije , a fali sklopa i jos izlaziIzgleda da Wendy ne voli hladno vreme, sejao sam je 10.04., sklop je loš i još uvek izlazi po koja. I zečevi su je ojadili baš jako, gde god se okrenem nađem prazninu, odem da pročeprkam a ono badrljice do same zemlje, odgriženo ispod kotiledona. Dogodine ne sejem soju dok ne vidim bar par njiva u okolini posejanih sojom, pa nek zečevi malo zagase apetit na drugom mestu... Na susednoj njivi je soja sejana kad je moja već nicala, i sad je već izjednačena sa mojom ako je nije i obišla, nikla 100% ... Ove godine je kasnija setva mnogo bolje startovala.
Rubin (sejan 11.04.) mi je bolji i u nicanju, i u porastu od Wendy.
Vaga ce da kaze na kraju. Zato sam i posejao za kontrolu Wendy da imaju KWS sorte ozbiljnu konkurenciju. Ja bi voleo da pobede sa prinosom Wendy jer bi to znacilo da smo pronasli novu rodnu sortu.Да али зато ће та Венди одувати тај квс
3 sorte su u pitanju 00, 0 i 1 grupa. Nema ih u prodaji ove godine samo u ogledima. Zovu se Annika, Basak i Annette. Italijanska genetika je u pitanju.Koji je naziv sorte kws?
Nešto novo?