Srdjan Žorž
Član
To je ta a total uradjen odmah i odlicno odumiru nepotrebni korovi i repica.Da li je to ona soja u repici i da li je ta repica istotalisana kako sada izgleda to ?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je ta a total uradjen odmah i odlicno odumiru nepotrebni korovi i repica.Da li je to ona soja u repici i da li je ta repica istotalisana kako sada izgleda to ?
2019 mi je Rubin dao najveći prinos, pored Apola i Valjevke. Imao sam ga i 2018, odličan je bio. Prošle godine nisam a hteo sam, a ove je opet posejan. Znam par njih koji su u suši 2017 prošli solidno sa njim.Kakva su vam iskustva sa ns rubin, do sada sam sejao apolo, maksimus i savu, koliko rubin kasnije sazreva u odnosu na pomenute, planirao sam malo za probu...
Tajfun je 00 grupa zrenja, zar nije malo rano za setvu njega? Ja ga sejem uvek posle ječma i pšenice kao postrnu setvu.Ja imam samo triumf i rubin,tek ove godine sam ubacio i tajfun za probu. Ja sa rubinom sam zadovoljan,
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nije rano,baš ga zbog toga i seju,da bi izbegao neku sušu ako bude takva godina.Ovde kod mene ga seju i bude dobar prinos.Tajfun je 00 grupa zrenja, zar nije malo rano za setvu njega? Ja ga sejem uvek posle ječma i pšenice kao postrnu setvu.
Imam ja oko 50-60kg viskaTajfun sam mislio, ja sam moj od prošle godine greškom pomešao sa drugom pa trebam uzeti ponovo.
Meni 47kg/kj Vendi na 3,2cm,a prosle je islo 55kg/kj na 2,9cm.Meni izaslo 44.5 kg wendy po kj, na 70cm, prosle otislo 53kg, a pretprosle 47kg. Sejano na 3.3cm