Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam radio pre mozda 6-7 god
uspelo je odlicno ali nisam tada znao da moze biti posledica.. vise nisam pokusavao
Imam na jednoj njivi bas dosta boce niklo pa bas razmisljam sta mi je najbolje raditi

Meni je ove godine palamida nikla na parceli gde sam je imao pre 6-7 a možda i više godina ,isto na dva kruga gde je bilaa i onda.Baaš se pitam da li je bilo seme tu negde dole pa je stiglo gde mu zgodno za nicanje.Inače se prošle g tako lepo oralo da ne pamtim ,plug je sam tonuotraktor nije ostio da ima plug.

Ala je ta palamida zeznuta. Uvek na istom mestu se pojavi u krugovima, šta god da joj radiš. Kad se jednom nastani neće da može da je isteraš, otac je njen. Ako je jedne godine i nema u nekoj kulturi, eto je sledeće i samo kaže dobar dan, eto ja stigla. Kao tašta kad se pojavi na vratima.

Ko uredno radi vise godina unisti se i nema je vise , al ovi sto sam slikao je njiva oko 1ha i ima 3 kruga palamide koji hvataju zajedno mozda trecinu njive tako da su malo veci ogumci . To je zapusteno

4 dan od setve, lepa klica.
9c8e88f5b7a80e4008d1f830da0c8d62.jpg

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Ove godine sam sve posejao na 70 iz tehničkih razloga iako nisam baš voljan ovako mi je malo lakše kad vidim da mnogo vas seje na 70.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh