Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slike danas od danas, Wendy posejana 17. aprila, polako probija na površinu:

de5ELDM.jpg

Jedino sam malo popizdeo što se pojavio čičak u jednoj traci od 7-8 redova, tako da ću to morati ponovo da prskam, samo moram sada sačekati da soja formira prvu trolisku...

Не мораш прскај у котиледонима до прве тролиске биће ливада на тим местима.

Ne moras cekati, prskaj je slobodno i u kotiledonima.

Da li možete da preporučite neki preparat?

Ja sam odmah sa njive navratio do zaštitarke sa uzorkom korova, preporučila mi je kombinaciju Passat + Savazon + Okvir + Okvašivač, ali je preporuka za sva tri preparata u kombinaciji preporučeno vreme primene kada soja formira prvu trolisku...

Само ти иди са свим тим у Сплиту и не брини...прву половину сад а другу између прве и треће тролиске...та хемија је у реду.

@DjordjeOoo, imam jednu njivu gde me boca tj. čičak rastura. Tu se mora raditi tretman protiv korova iz 3 ili 4 puta jer sukcesivno niče. Mozes pune doze tih preparata sto ti je zastitarka preporučila da podelis u 3 dela

I kod mene Apolo setva 10 I 11April se dao na brazde, Rubin setva 12 nice I naziru se brazde

Ja sejao u nedelju (valda je bio 11.) isto Apolo. E ako je takav kao kod tebe laćarac, lepo ću se obradovati u ponedeljak kad ga obiđem.

prošlo tjedan dana, kod mene još neizlazi, bilo je prave kiše, a danas temperatura 26.....

I kod mene ista slika, samo je setva bila 9.4.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Raca , ja i ti sve isto . Slican sklop , namjerno idem sve rjedje svake godine i storanije ,, i isto danas radio korumom . Jedino sto u mene ima na par mjesta dosta cupavije . Negdje i tako , ali negdje ima svega , a najvise boce .
A jednu manju njivu , novu imam kad se nisam slogiro od palamide , stavicu sliku .

Raca , ja i ti sve isto . Slican sklop , namjerno idem sve rjedje svake godine i storanije ,, i isto danas radio korumom . Jedino sto u mene ima na par mjesta dosta cupavije . Negdje i tako , ali negdje ima svega , a najvise boce .
A jednu manju njivu , novu imam kad se nisam slogiro od palamide , stavicu sliku .
Momo legendo, tako se utrefilo, nemora znaciti da cemo biti upravu. Al svake godine treba spremiti dobru taktiku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh