Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momo i Raco, kad su sejane ove što izlaze?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nisu lose resenje gasni topovi...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije loše ako ti se njiva ne graniči sa zatvorom.😁
Najgore je da neće ništa drugo da jedu kad osete mladu soju.
Nema šta nisam probao,čak i teoriju od jednog drugara,da kad se golubovi najedu zrna soje,nabubri im u stomaku i krepaju.
Ma neće ni da je pipnu.
Ne .ebu ni golubove okačene na štap,strašila,razvlačenje video traka po njivi(krokodil dandi 1. deo,karate kid,rambo)

[mention]MOMOSARIC [/mention] Nisam mislio da se unese nekom u kucu, nego da se postavi na njivu koja je udaljena 200-300m od sela...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam prosle godine imao soju na mojoj zemlji , oko kuce. Kod nas su inace takav tip sela , kao salasi kod vas , pa je svako na svojoj zemlji . I sve to okolo bila soja, i u jednom krugu malom , mozda dulum ,dva (10,20 ari) vidim nema soje skoro uopste . Sta sve nisam pomislio . Nit ima zrna , niti je nikla . Na kraju skontam da su golubovi pojeli . Zasto bas u jednom krugu oko neke bandere to neznam.

Mislim da sam prošle godine gledao neke ptičurine na štapu,imitacija predatora,al su bile skupe,90-100 € po komadu.

Jedne godine smo imali psenicu tu isto oko kuce i napali vrapci kad je krenula da zri . Sad kolko bi oni mogli stete napraviti al bilo ih stotine . Cale napravio par pticurina na kartonu , izrezao , kao rasirenih krila , obojoo crno bojom , zabo motke i konopom ih vezo za vrh motke da ih vjetar mrda . Pomoglo je

Wendy, sejana 10.04. polako izlazi a zečevi se raduju tome više od mene.

Royal je to sve resavao. Ali zabranise tiram aktivnu materiju. Ima u Ukrajini ali nasi sverceri nemaju matematike da uvoze jer kazu da je mala potraznja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh