emigrant
Član
Aco ti je moraš sejati.Bar zbog imena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izaberi opciju koja ti je jednostavnija .Pozdrav svima, ove godine sejem sortu Wendy, pa me zanimaju vaša iskustva, da li je bolje ići sa razmakom između redova od 70cm i razmakom od 3,2cm između biljaka u redu, ili ići sa 50cm razmaka između redova i 4cm razmaka između biljaka u redu?
Ove dve kombinacije daju otprilike isti sklop, ali bih hteo da proverim kakva su iskustva sa ovom sortom
Na koji razmak između redova i koju gustinu. I ja sejem wendy pa da uporedim.Kao i lane wendy na 100% povrsina.
Imai sam problema sa grinjom i admiral leptirom, a za cikade prvi put cujem.Jel imao neko ili cuo za problem , cikade u soji ?
Pa da ti je tu bila fitoftora nebi ni ta presejana se proslavila.Jedna traka je bila bas mnogo prorijedjena jos u junu pa sam odlucio da je presijem . Taj presijani dio nije bilo vise susenja a ovaj raniji i dalje.