Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbaci 80kg...hahahaNije mi jasno zasto stalno pitanja "kolimo kilograma po hektaru".
Soja se seje na broj biljaka. Svaka sorta ima preporucen sklop id strane proizvodjaca sorte. Tako da je to bitno a kilaza zavisi od hektolitarske mase zrna krupnoce itd.
Konkretno moja setva je na 450000 biljaka pi hektaru. A sada se izracunava na koji razmak vrste i koji razmak u redu.
Ove godine setva ide na 35cm vrsta od vrste a 6.5cm zrno od zrna.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Bolje da nas bune josSve je to u redu ali će valda i ove semenske kuće konačno krenuti da prodaju seme soje sa brojem semena kao kukuruz i suncokret. Onda će sve biti mnogo lakše. Ne vidim zašto to već nisu učinili . Izeš jedan dodatni brojač na liniji selektovanja.
Kolega pozoviga, radi u Selsemu.Jel to za pelikan? Gde je taj Perica i jel to neka poljoapoteka ili domaća dorada?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Definitivno Wendy. Cak i u krevetu ali trebalo je ranije zbog vece vlage!Sta mislite wendy ili pelikan?
Ovi naši sremci imaju drugačije iskustvo, zato i hoću da ubacim pelikan...Definitivno Wendy. Cak i u krevetu ali trebalo je ranije zbog vece vlage!
Hvala kolega. Zvao sam ga i rešili smo. Nego me čovek ubedjuje da probam pasat 00 grupa. Jel neko probao nju?Kolega pozoviga, radi u Selsemu.