Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Matiću sve je tako. Imam primer gde je veliki koperant dovezao soju u šlepi i pokazala da je modifikovana. Ovaj znao da je čist i tražio da pošalju na super analizu i pokazalo da su u pitanju samo tragovi i da se može koristiti. Prvi put je sam platio analizu, a kada se drugi put isto desilo, podelil su trošak (fabrika i on).
Upravo mi sin javio da je utovario seme Apolo na distributivnom centru NS po ceni od 99 dinara. Kraljice nema uopšte.

Јел пробао неко тербутилазин пре ницања у соји за амброзију да ли ће бити последица

Matiću sve je tako. Imam primer gde je veliki koperant dovezao soju u šlepi i pokazala da je modifikovana. Ovaj znao da je čist i tražio da pošalju na super analizu i pokazalo da su u pitanju samo tragovi i da se može koristiti. Prvi put je sam platio analizu, a kada se drugi put isto desilo, podelil su trošak (fabrika i on).
Upravo mi sin javio da je utovario seme Apolo na distributivnom centru NS po ceni od 99 dinara. Kraljice nema uopšte.
Kraljica i ventis su prodate RWA.

Ово за траке контроле на гмо је интересантно јбт па човек може да тражи потврду или шта већ о валидности тих тракица...Нека покажу датум производње рок трајања итд.

Ljusha, misliš da je njemu bilo do toga, da se raspituje? Išao sa devojkom do NS, pa da učini ocu. Da mu nisu dali kesice nitragina, ne bi ni to tražio.

Јел пробао неко тербутилазин пре ницања у соји за амброзију да ли ће бити последицаp
Pazi , prvo kao sto znamo nije registrovan za soju i nije namjenjen , tako da se ogradimo. Mislim da sam ja jednom davno probao i da joj nije bilo nista , ali zaboravio sam i nisam siguran , ali znam da mi je drug pricao prosle godine da je imao njivu do njive kukuruz i soju i greskom jednu uzglavnicu soje posijane a neiznikle presao terbisom i kaze nista joj nije falilo bila odlicna tu . Drug je ozbiljan al opet se ogradjujem . Eto probacu ove godine samo ako ne zaboravim.

Kod mene Beluga ove godine na 60 posto površina, apolo 30 posto, i mislio sam da ubacim za probu adonai, savacoop ih zastupa, jel je sejao neko ranije?

U komšiluku će sajati Mediator, čuo sam da je dobar, pa ću videti iz prve ruke koliko je to tačno.

Meni su jedne godine komšije poprskale komplet uvratine soje kada su prskali suncokret na crno.Pretpostavjam da su koristili i Terbutilazin jer on ide u suncokretu, soja je dugo, dugo žutovala i stagnirala sa rastom a na kraju prinos je bio minimalan, skoro da nije ni bilo mahuna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh