Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JAvi kako si sa apolom prosao,bas me zanima taj rubin kod Dukeja kako ce zavrsiti.To je neki reper za nas kraj koliko vidimDanas krenuo u vršidbu i biće nešto, apolo na repertoaru.
Kad misliš skidati ovaj rubin sa druge parcele. Taj je suv
Juče i danas što je rađeno od 2000-2300kg po kj.JAvi kako si sa apolom prosao,bas me zanima taj rubin kod Dukeja kako ce zavrsiti.To je neki reper za nas kraj koliko vidim
Juče i danas što je rađeno od 2000-2300kg po kj.
sta kaze ujak Vlado ?imali vise?Radili smo mi danas.Ostalo nam jos 8kj.vlaga bila 14 pa smo odustali i ostavili.
Prinos 1.5t, Curuski atar 1,7t prinos, a vlaga 10.2-11, sve sava nista od prehrane nije dobila.
Ujak ima isto u Curuskom pa cu bas videti koliko ce dobiti, bacali smo mu ureu, prihranjuje preko lista i prskali mu borom.
Taman da pitam kad se baca za soju? U jesen na dzombu ili prolece, urea ili nesto drugo?
Radio je juce ali nisam cuo koliko. Ovih 8 sto smo bili prekinuli zbog vlage 1750 1760kg.sta kaze ujak Vlado ?imali vise?