nikola indjija
Član
Kod nas lose nicao.Kod mene licno 2400kg po kjBas me zanima sa kojom sortom ce zabrljati ove godine. Prosle godine je Apolo bio katastrofa.
Inace teo u prvom momentu da presejem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas lose nicao.Kod mene licno 2400kg po kjBas me zanima sa kojom sortom ce zabrljati ove godine. Prosle godine je Apolo bio katastrofa.
Nisu te u pazovi ubedili? Onaj bi i ciganski dete iz ruku uzeo, a ne ubedio nekog da proba soju...Da li je neko od kolega forumaša sejao Selsemove soje Maestral i Pasat? Kako su se pokazale?
Nisu te u pazovi ubedili? Onaj bi i ciganski dete iz ruku uzeo, a ne ubedio nekog da proba soju...
Valjevka je bolja od save a tu je negde sa apolom.Valjevka je kod nas prosle godine bila bolja od apola zato sto je apolo imao losu klijavost.Mada apolo ima lepse i krupnije zrno.Ljudi kakva vam je Valjevka u odnosu na Savu i Apolo?
Pirica iz kwsЈа хоћу да узмем 000 и 00, јел ми то више паше због времена вршидбе...
По Перициној причи, оне су генетски направљене да имају принос 1 групе а да раније стижу, нешто као и рани хибриди кукуруза...