I šta fali toj soji,,oprljen po koji list,došla sebi i biće dobra,važno da je korove uništio,,al bas se vidi na toj slici da mala soja više pati od rampe neg veća ono što sam j pričo,dobro je sto si sliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I šta fali toj soji,,oprljen po koji list,došla sebi i biće dobra,važno da je korove uništio,,al bas se vidi na toj slici da mala soja više pati od rampe neg veća ono što sam j pričo,dobro je sto si sliko.
Da tacno takoI šta fali toj soji,,oprljen po koji list,došla sebi i biće dobra,važno da je korove uništio,,al bas se vidi na toj slici da mala soja više pati od rampe neg veća ono što sam j pričo,dobro je sto si sliko.
I kod mene soja pozutila i susi se na jednom delu atara gde je ljuta zemlja ostala soja ok, prehranio sam je 1 sa gvozdjom i sada cu jos 1 pa da vidimo rezultat da li joj to fali ili ne ...Ne znam koko su kod vas soje ali ovde na mnogo mesta su toliko zute da nekima preti i susenje.