Možda voli da plevi. Ispratiću situaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel prvo bila limun zuta pa bijela ili je uvrtala listove u fiseke pa presla u bijelu boju ili je odmah krenula da gori kao brenerom?Ovo je jedna parcela koja je bila jako zakorovljena u drzavnom vlasnistvu, sta mislite sa cime je prskana kad je palamida (ogumci u daljini) ovako pobelela?
Mislim da je prvo pozutela pa pobelela.Jel prvo bila limun zuta pa bijela ili je uvrtala listove u fiseke pa presla u bijelu boju ili je odmah krenula da gori kao brenerom?
Onda je total.Mislim da je prvo pozutela pa pobelela.
Jedino da je gmo, soja je bila vec iznikla dobro.Onda je total.
Pisao sam davno... prvih godina mog bavljenja poljoprivredom a takva je situacija bila i kod ostalih u selu...Čeka da korov nadvisi soju pa kad je opali da soja ne dobije po njonji.
Druze moj, a jeli unistila tu palamidu ili ...Od Rampe pobeli palamida,imao moj komšija ogromne oaze baš tako su pobelele ali palamida posebno.
Trebao bi se malo naštelovati spustiti te male dole, ovako ide preduboko. Kolega marko jer su obična koplja na ili pačije šape nevidi se dobro na snimku.Tebi se ceo špartač oslanja na ove velike točkove što pogone ove kutije za veštak a ovi mali vodeći uopšte ne rade posao