grunt
Član
Код мене раније сетве завршавају своје налиле су и сазревају полако.Каснија сетва налива горње спратове у задњих Месец дана добила је 50-60л кише....Тако да што се мог атара тиче каснија сетва води као и задњих година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni se cini da za sad je tako, ali jos ima nade za kasniju koja jos se nije predala. Sve zavisi od onoga sta ce dalje vreme doneti.Cini mi se da je ovo godina u kojoj rana setva vodi.
I meni se cini da za sad je tako, ali jos ima nade za kasniju koja jos se nije predala. Sve zavisi od onoga sta ce dalje vreme doneti.
Kod mene je 90% Valjevka posejana do 10 aprila... Lepo je ponela, lepo je nalila, još samo da lepo sazri i cena normalna e onda ćemo biti zadovoljni...Jedino sto nemam takve. Imam srednju setvu i srednje grupe.
Evo jedna pevaljka iz Jermenovačkog atara.
Kao sto sam rekao za sada je donekle tako ali jos nije sve gotovo.Ranija stva plus ranija grupa ce izgleda biti dobitak
Jel neko sije više godina ili je pratio da se sije više godina bez djubrenja , tamo gdje je reon dobar za nju , dali pada prinos ?
jeste,pored tebe kod šivare.Ovo je pored mene?