Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo radi ogled, nemoj ništa na veću površinu bacati bez probanja... I kod mene su došli sa tom pričom ali za kukuruz. I radio sam ogled na 3kj, na pola njive je išla urea 200 kg/kj a na drugu polovinu sulfamo 130 kg/kj. Tada je cenovno to bilo približno isto (130 kg sulfamo = 200 kg urea). To je išlo po njihovoj preporuci da ne bi povećavali troškove ulaganja nego samo da koristim njihovo bolje djubre... Skidano je posebno svaka polovina i razlika je bila oko 200 kg/kj u korist uree... Posle su se pravdali da je to bila mala količina djubreta i da treba oko 170-180 kg po jutru i onda bi se videli rezultati... Tako da, prvo ogled da se dokažu a posle može saradnja, jer sve su to trgovci i nema šta neće reći samo da uzmeš...
Energija je 65%LJusha a kakva je energija?
Ubaci ako mozes malo fantasta za probuI ja ću Galeb standardno.
Kod nas u ogledu prosle godine apolo skoro najgori bio,odma iza vulkana koji nije imao nista roda...Apolo i nešto malo rubina (5-6kj) mada nisam za te kasne sorte ali no.
I da se nadovezem,fantast u ogledu bese No1,stim sto moram da napomenem da mu nije pala kisa,za par dana ne bi dao ni jednu mahunu,a biljka bi zavrsila svoje.Ja cu fantast i galeb pa kako mu bude