Peet
Član
Znam da pre par godina jos samo je njegova ostala neovrsena a samo sto nije Nova godina stigla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar ce biti i galeb ako bude ovako kaljav tocak@galicije
Ne brale slika govori vise od 1000 reci
Evo je prskana 14 Jula od vasiju
Samo jos da garantuje kisu u junu i julu,inace moze da je razgrce do mile volje.Jel neko radio sulfamo u prihrani soje u 4,5 troliski uz spartanje.Dobio sam preporuku iz timac agra 60 kg po jutru i da po mogucstvu pikiram pred kisu.Kad sam video cenu umalo se nisam slogirao 6900 din.100 kg.Kaze mi covek iz Timac agra da odlicno deluje na grananje i oplodnju na terenima u Backoj zbog prisustva magnezijuma.Kaze neces biti zadovoljan visinom i izgledom soje al zato kad razgrnes bice mauna na mauni.Kontam da napravim ogled na 2 ha.Na jednom ha ce biti dato 100kg sulfama u redove u 4,5 troliski,a na drugom ha ce biti dodat starter od eurofertila 100 kg u setvi.Sorta ce biti trijumf.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Tacno,bez obilja vode,nema roda soje.Soja je biljka za treniranje živaca ali bukvalno.Najbolja agrotehnika je kiša oko Sv.Ilije i ćao.
Jel neko radio sulfamo u prihrani soje u 4,5 troliski uz spartanje.Dobio sam preporuku iz timac agra 60 kg po jutru i da po mogucstvu pikiram pred kisu.Kad sam video cenu umalo se nisam slogirao 6900 din.100 kg.Kaze mi covek iz Timac agra da odlicno deluje na grananje i oplodnju na terenima u Backoj zbog prisustva magnezijuma.Kaze neces biti zadovoljan visinom i izgledom soje al zato kad razgrnes bice mauna na mauni.Kontam da napravim ogled na 2 ha.Na jednom ha ce biti dato 100kg sulfama u redove u 4,5 troliski,a na drugom ha ce biti dodat starter od eurofertila 100 kg u setvi.Sorta ce biti trijumf.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Uverio se prosle godine,bacam svake godine pod soju vestak prosla godina je bila cist dokaz da vredi baciti...Mislis? Mozda i ima ali vise troska nego neceg pozitivnog!
Bez redovne kise u dobrim kolicinama nema dobrih prinosa soje.