Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
romectin a.m. abamektinS kojim sredstvom radis?
romectin a.m. abamektin
po preporuci @bojcetica
[TABLE="class: tablepress tablepress-id-37, width: 632"]
[TR="class: row-1 odd"]
[TD="class: column-2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: column-2"]Koju kolicinu abamektina idete po ha, ja sam prskao prvi put pre 7 dana sa 0,5l/ha?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Radis sa 0,6 po hektaru u dva puta u kasnim vecernjim satima sa velikim pritiskom i količinom vode do 1000 l plus dodas i letol belo mineralno ulje 2 l u svako prskanje.Problem je sto grinja pravi paucinu na nalicju lista pa zato treba puno vode i jak pritisak da šamara list.Letol produžava dejstvo jel sluzi kao lepak pa ih zalepi za list.Dva puta je obavezno prskanje jer se jako brzo razmnozavaju.Najbolji preparat je Envidor i on se koristi kod preventivnog tretmana i treba mu dosta vremena da ih ubije i do 14 dana ali zato jako dugo drzi parcelu cistu i biljka ga usvaja u list tako da kad krenu grinje da sisaju lisne sokove se paralisu i prestaju da se hrane.romectin a.m. abamektin
po preporuci @bojcetica
[TD="class: column-2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: column-2"]Koju kolicinu abamektina idete po ha, ja sam prskao prvi put pre 7 dana sa 0,5l/ha?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka