Soja 2017

Prskao sam grinje po ovratinama
Izgleda zadovoljavajuce ali ipak joj se blizi the end
cc72ab201471614e34400e46595a42c1.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Dovar si zaštitar vidi se sa slike ali stanje soje se ne vidi na slici.Daj malo gore malo dole da vidimo tu pokislu sojuu.Nema nam Race nešto sa slikama:sta:

Kako znaš ? Jel ti misliš tako ili tako govore,ja baš mislim suprotno:haha:

Otpalih majmuna na zemlji koliko ti q... oće...Ko bude imao 500 kg. kod nas biće rekorder ove godine i ima da se šutira sa obe noge u zadnjicu od radosti...a to ću biti ja sa 00 grupom Merkur na 5 kj....ako bog da...:haha:

Ja sam juče obilazio moju soju. Na Savi se na dobrom procentu biljaka oklembesilo lišće, onako pred momenat da potpuno ispusti dušu. Verujem da su te biljke danas mrtve...

Kris iz kog razloga si posejao Merkur? Kako ona izgleda naspram Save i Wendyja?

Radoslave@Baš zbog ovih razloga što nas i zadesilo ove godine i hteo sam malo da eksperimentišem i ako uspe nije isključeno da dolazi samo ta grupa zrenja kod mene ubuduće,šteta što je samo 5 kj.Stanje na tom Merkuru,pa nije da toj soji nebi prijalo jedno 20-30 lit. kiše sa zahlađenjem ali ima već formirane mahune i više od ovih ostalih i počeo je već solidno da ih naliva...Vizuelno lišće se još drži ima malo podgorelih od dole ali nije strašno...:ppozdrav:

NA@Ti se kanda razumeš u soju ko Marica u kriv kardan...To što je dobila 25-30 lit.(a nije) ne znači ti ništa kada je napolju feniranje...aj zdravo

Kardandzijo hoces reci da je bolje onoj koja nije nista dobila ?
Ima oko 20 mahuna, sad da joj malo pomognem da nalije i bice nesto bar da platim kombajn. Aj zdravo.

Da bolje je onoj soji koja je dobila prirodnim putem 150 litara...A ovde kod nas prckala po par litara svake druge nedelje(a sad već ni to) i to ne svugde...I duva vruć vetar...Prošo sam atar Srbobranski i uzduž i popreko i ulazio u mnoge soje,ali ja tu nevidim ništa dobro osim nekih delova gde je niži teren i plus dobila neku kišu,a moje soje ne upadaju u te...:cvetic:

Nazad
Vrh