Peet
Član
Predvece bio sam do Alibunara, ucinilo mi se da vlada neko zutilo u sojama s leve strane od puta (za one koji poznaju atar).
Prvo sam mislio da je od sunca jer je bio na zalasku, medjutim kad sam se vratio zaustavio sam se na moje dve parcele da vidim sta se desava pa sam imao i sta da vidim!
Kod mene je Trijumf i slicno je i kod drugih iako su druge sorte u pitanju!
Moje misljenje je da polako zavrsava se vegetacija.
Sunce, vrucine, vetar i velik deficit vlage je ucinilo svoje. Takvog sam misljenja zato sto ne znam kako bi drugacije moglo da se objasni to sto vecina listova od tih bolesnih , odnosno zutih su zahvaceni po pola, odnosno kako su savijeni samo taj deo koji je na udaru sunca vise pati!
Kakvo je vase misljenje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvo sam mislio da je od sunca jer je bio na zalasku, medjutim kad sam se vratio zaustavio sam se na moje dve parcele da vidim sta se desava pa sam imao i sta da vidim!
Kod mene je Trijumf i slicno je i kod drugih iako su druge sorte u pitanju!
Moje misljenje je da polako zavrsava se vegetacija.
Sunce, vrucine, vetar i velik deficit vlage je ucinilo svoje. Takvog sam misljenja zato sto ne znam kako bi drugacije moglo da se objasni to sto vecina listova od tih bolesnih , odnosno zutih su zahvaceni po pola, odnosno kako su savijeni samo taj deo koji je na udaru sunca vise pati!
Kakvo je vase misljenje?
Sent from my iPhone using Tapatalk