Jel bi mogla takva soja da se prska danas totalom? Imam divljeg graška na pojedinim mestima pa sam hteo da ga spičim sa špricem i totalom,sejana istog datuma?
Tuci i požuri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel bi mogla takva soja da se prska danas totalom? Imam divljeg graška na pojedinim mestima pa sam hteo da ga spičim sa špricem i totalom,sejana istog datuma?
Prosle godine sam parcelu od 3kj prskao totalom,a soja je pocela da izviruje.Nista joj nije bilo.Ne moze da primi hemiju kada je u kotiledonu.To mi se isto desilo i gde je cicak bio u toj fazi sa corumomJel bi mogla takva soja da se prska danas totalom? Imam divljeg graška na pojedinim mestima pa sam hteo da ga spičim sa špricem i totalom,sejana istog datuma?
27.martaRaco kad je ova sejana?
Prosle godine sam parcelu od 3kj prskao totalom,a soja je pocela da izviruje.Nista joj nije bilo.Ne moze da primi hemiju kada je u kotiledonu.To mi se isto desilo i gde je cicak bio u toj fazi sa corumom
Belga snimak prskanja 2 maja,setva 23-24 mart
https://youtu.be/lCnk8oE1QCQ
Peostalo mi jos oko 40 kj za setvu! Ova jako potrebna i lepa kisa pocela malo i da me nervira! I trenutno pada ko luda!