R
rad78
Guest
Palamide se rešavaš u kukuruzu kao i sirak što rešavaš u soji,možeš leđnom prskalicom sa puno bentazona ali koren joj je jako dubok i žilav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisi prskao ni dubinski, prodao bi je mnogo skuplje kao organsku!
Nemam šta da se pravdam, meni ni iz džepa ni u džep, mislim čak da sam među prvim prekinuo sa njom a sejao sam je samo 2 godineMislis da preterujem?!Kad su je oni na veliko posejali za nas je bila tabu tema! Varas se ako mislis da se mnogo promenilo ko sto tvrdi Montoya! Na Tv gledam pametnije stvari, zadnje 3 god. izbegavam medijsko ispiranje mozga!
Ne treba uopste da se trudis da opravdavas ono sto nemas potrebe! A ko li se Tosa pravi i ko je vise zaostao nek ostaje otvoreno pitanje!Ako je tako onda ste zaostali(što je malo verovatno)ili se praviš Toša(što je verovatno).
Danas pre podne dobila drugu polovinu Dinoxsa 30gr+5gr symfoni. Valjda ce se suncokret predati .inace je samonikli otporan na pulsar