diesel d-60
Član
Mene zaista niko nemoze ubediti da je soja na 50 cm bolja od one na 70 cm. Vrsemo i jedne i druge koje su i blizu i daleko i jedini kljuc uspeha je kisa.
Bolja je samo jer brze zaklopi pa je lakse sa travom. Ostalo sve isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene zaista niko nemoze ubediti da je soja na 50 cm bolja od one na 70 cm. Vrsemo i jedne i druge koje su i blizu i daleko i jedini kljuc uspeha je kisa.
Prvi prohod uzima se 9 redova ali su knap, da bi zatim skidali sa po 8. Verovatno nesto manji razmak izmedju sejalice i razmak izmedju baterije je tu negde 47-48 cm!Kolega ti beše imaš zmaj 141 i on nosi 4,2m heder, kako hvataš 9 redi?
ima i ljudi kojima je rodilo i preko 3t/kj,ali to je rekla kazala... Danas mi na vagi kaze covek koji otkupljuje da jos niko nije 1500kg prebacio... E sad kome verovati,njemu ili ovima u kafani koji lupaju gluposti... Ja sam kasno sejao i nije bilo pripremljeno bas kako sam hteo,msm da bi bez navodnjavanja imao ispod 1t... A voleo bih znati kome je jos tambor tako rodio.
Trijumf je verovatno bio od samo nekih 400 kg/kj. Nemoguce da je ovakav Fantast dao samo 1200 kg/kjDanas pokošena prva parcela soje prinos nisam merio ali po prikolicama oko između 4500-5000 kg sa 4 kj,ovo mi je bolja zemlja koju posedujem. Pola je bio trijumf i ide u istoriju druga polovina je fantast i bio je bolji. Zadnje 2 slike su fantast .