Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo pre razgovarao sa covekom ukralli tj ovrsilli mu 4.5kj soje.Videle duvandzije kombajn u 4 ujutro
Bas i mene zanima koji deo atara.poceo etapno skidanje soje, pola njive zelenije pola zrelo morace na dva puta da se vrse jedna parcela. Prinos oko 1400 kg/kj sorta Sava. Vlaga 12.2 i sve skladistim kod kuce.
I mene zanima koji deo atara.poceo etapno skidanje soje, pola njive zelenije pola zrelo morace na dva puta da se vrse jedna parcela. Prinos oko 1400 kg/kj sorta Sava. Vlaga 12.2 i sve skladistim kod kuce.
Juce obisao jednu parcelu najranije sijana . Kraj marta . Dukat. Prosulo se mnogo a i onako nema nista . Danas slava sela pa cemo sutra kako bude . Najbolja za tanjirace.
A dali je taj vlasnik soje i voca ispravan,mozda su ostali duzni.Od tolikog sela bas njima cveckama se to desiU slankamenu obrali nekoliko jutara bresaka...znaci vice otimačine ove godine...pre beku godinu bilo na tv,coveku skinuli vuse desetina jutara soje u komadu..nije naivno..
odkud njemu vise desetina u komadu?U slankamenu obrali nekoliko jutara bresaka...znaci vice otimačine ove godine...pre beku godinu bilo na tv,coveku skinuli vuse desetina jutara soje u komadu..nije naivno..
Ovo rezultate sam čekao.Danas skinuli Belgu, setva 27.marta, medjuredni razmak 40cm bez djubriva, jedno spartanje prinos 920kg/kj.
odkud njemu vise desetina u komadu?
Dobro de,ne secam se eli bilo 20 ili 40 jutara komad,bitno je da je preko noci nestalo..a i sto kaze dejaaa,ne znam da li su cista posla ali bresaka nema
- - - - - - - - - -
Dobio od dede u nasledstvo sigurno..
Danas ipak nismo skidali(silirali) Wendy,ostaviću ga još jedno vreme pa nek puca koliko oće,napravio bi samo njesra sebi ako bi skinuli...