R
rad78
Guest
Valjevka,2.5kj,4940kg,9.7vlaga,1.8primese
Trebao si je ranije vrći dala bi još koji kg više taman da si je radio koji dan posle kad si kačio slike, ovako je prezrela,i dobro prašila
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjevka,2.5kj,4940kg,9.7vlaga,1.8primese
Ne znam gde su im tacno parcele,znam od prilike. Pazi svi su raspolozeni kompletno,tako da nisu slagali,vise je u interesu da se kuka.Borac je zemlja prve klase. Verujem da je prinos ako ne bas toliki, onda je jako blizu. Ali svakako ce biti sareno ove godine. Mnogo faktora utice na rod.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Koliko sam cuo skidane su privatne parcele. Branetovo vlasnistvo. To je uglavnom severno od borca. Izmedju starog i novog puta. Ili u blizini.Ne znam gde su im tacno parcele,znam od prilike. Pazi svi su raspolozeni kompletno,tako da nisu slagali,vise je u interesu da se kuka.
@cicimoric
Taj Trijumf, kako je sejan i kakva zaštita je rađena?
Trebao si je ranije vrći dala bi još koji kg više taman da si je radio koji dan posle kad si kačio slike, ovako je prezrela,i dobro prašila
@ cicimoric nakon koliko dana si isao sa glifosatom i jesi isao sa dvostrukom dozom coruma tj split 2x po 1lit kako ti se pokazao corum.
Nece joj biti nista od male kolixine zelenih mahuna,sasusixe se u masi,malo smezurati,i to joj je to.Ljudi kakva su vam iskustva sa zelenim maunama u soji,naime danas sam skinuo nesto balkana suv je ali ima nesto malo zelenih mauna a bio bih rad da ostavim kuci pa neznam kako ce se ponasati zelena mauna u gomili.