Peet
Član
Ako bude toplo vreme i kisa je zaobilazi sigurno za 20 do 25 dana!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj da demantujem Peru,ova sa slika od pre 12-13 dana pokošena danas,vlaga 14,2% morala se kositi jel Fortuna voli sama da se otvara.Greška u doradi bilo je neki 1-2% drugog semena što se i poznavalo na njivi tako da ima i zelenih zrna .Preračunato u kg po kj ,1960 kg bruto,sutra kada se svede na SRPS javim kao i za cenu,moguće da otputuje sa starom.
Napravili smo lapsus pri merenju,kada sam došao na vagu nisam planirao da je predam zato nisam ni izašao iz traktora ,kada sam došao mahinalno sam izašao iz traktora tako da je prebacila 20m po kj,loša stvar je da ima 10% odbitaka (zelena zrna).O ceni ništa za sadaAj da demantujem Peru,ova sa slika od pre 12-13 dana pokošena danas,vlaga 14,2% morala se kositi jel Fortuna voli sama da se otvara.Greška u doradi bilo je neki 1-2% drugog semena što se i poznavalo na njivi tako da ima i zelenih zrna .Preračunato u kg po kj ,1960 kg bruto,sutra kada se svede na SRPS javim kao i za cenu,moguće da otputuje sa starom.