Da ne citiram sada dosta toga, uglavnom, kada sam te pitao nesto, ti si samo napisao kako je sve suprotno od toga. Od cega?
Kao sto sam i sam napisao, znam da ce monsanto da insistira da se seme kupuje iznova i iznova inace naravno sledi sud i to je druga prica kako sam i rekao, a ti tek sada napisao.
Zatim sam napisao da postoji gmo seme bez terminator gena jer takvo ljudi seju iz godine u godinu. Srbija je puna takvog semena (po medijima, najvise u okolini Sapca) i parcela i ti to sigurno znas, a opet si rekao kako je suprotno od toga? Ja te opet pitam od cega je suprotno?
Pitao sam za silos da li takvu soju zaplenjuju? Odgovor na to pitanje ne znam jer kod nas otkup soje i ne postoji. Jedino tu mogu da pretpostavim da je ne zaplenjuju vec te vrate kuci.
Napisao sam kako vise ne postoji krivicna prijava za takvo delo, vec je samo prekrsajna uz novcanu kaznu i zaoravanje iste odmah. I to je suprotno?
Pitas me da li zamisljam da li u svetu stvari funkcionisu kao u Srbiji? Ne mislim i to nisam ni pitao. Pitao sam konkretno za Srbiju jer u njoj zivimo.
Nema sta da molim Boga da gmo ne dodje kod nas jer je vec prisutan.
Ako hoces, citiraj i budi konkretan. E zato kazem da si bio nejasan i arogantan.