Sejan je 9. aprila, a kad uporedim sa valjevkom koja je dosta niža rastom fantast ima malo mahuna ali ima dosta sa 4 zrna, a valjevka načičkane mahune sa 3 zrna...
Videceš kolko ce imati mauna tamo posle 20 augusta ima da se čudiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejan je 9. aprila, a kad uporedim sa valjevkom koja je dosta niža rastom fantast ima malo mahuna ali ima dosta sa 4 zrna, a valjevka načičkane mahune sa 3 zrna...
Danas obišao fortunu (00 gruoa) sejanu početkom aprila,nema više cveta,sve mahune su lepo popunjene,samo pri vrhu po jedan dva sprata treba da "napumpa" zrno, imam utisak da za 20-tak dana može da se kosi.
Koji je razlog, koje korove zelis unistiti sa tim dozama i koje su sad velicine!Oce biti nesto soji ako je prskam sa pola doze savazona i harmonija u 4-5 troliski?
A mozda nisam ni cucnuo, na kolenima sam, ili sam visok 2,3 m!!! Jbg, ne znam sta li je, ali cini mi se da je nekako visoka!!!A to vozilo na prvoj slici je autobus? Ako ti je soja do grudi,rekao bi da ja neki manji autobus,jer soja tek haubu pokriva
Triumf sa NS instituta, samo sto je 4 reprodukcija!!!Takva je i moja što sam dobio od tebe, malo sam se zapitao da li je trijumf