Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni sa čim. Sazreće ona bez hemije za koju nisam nikad čuo.ove godine prvi put sam sejao soju,cuo sam da treba necim da se isprska da jednako uzri,cime bi trebao to da odradim?hvala
obazrivo sa totalom,kasnije na analizi pokaže da je GMO sojaSa nicim,postoje hemije za prinudno sazrevanje soje,al to se koristi samo ako docekas kasnu jesen a javljaju kise,neki koriste za to i total,al za jednako zrenje nisam bar ja cuo da postoji.Dok sam kuco ,,pop,, me predupredio.
Europska komisija krajem je prošlog tjedna unatoč prigovoru Europskog parlamenta donijela tri provedbene odluke kojima se na 10 godina odobrava stavljanje na tržište proizvoda koji sadržegenetski modificiranu soju, sastoje se ili su proizvedeni od nje.
"Bez obzira što odluke Komisije ne odobravaju i sjetvu tih sorti na području EU, ipak sam zabrinuta te pozivam na potrebnu odgovornost i ozbiljnost, kako europskih, tako i nacionalnih tijela država članica prilikom donošenja ovakvih odluka.