Soja 2016

To mu beše imozomaks, možda pola doze i na kvalitetnijim zemljištima plus duboko oranje najesen, nije baš preporučljivo ako nemora koristiti ga ovako kasno.

Itekako zeza i usporava psenicu. Mozda uz duboko oranje bi bilo bolje, ali kako samo tanjiram za psenicu ne znam kako bi se ponasalo u tom slucaju. Posle oxona nemas problem ali je okson slabo resenje u soji.

Itekako zeza i usporava psenicu. Mozda uz duboko oranje bi bilo bolje, ali kako samo tanjiram za psenicu ne znam kako bi se ponasalo u tom slucaju. Posle oxona nemas problem ali je okson slabo resenje u soji.

Kako slabo sa bentazonom pokriva sve ja ga koristim obavezno drugi tretman i zbog sirka kojeg tako lepo skine,jako zahvalan preparat a pri tom i selektivan

0895c62cb7f5fe6e2d1f4d6a11b527bc.jpg
0895c62cb7f5fe6e2d1f4d6a11b527bc.jpg
Bas to... Ja imam kerećeg grožđe i suncokreta i čička da mi oči pobele... Išli ja i matori malo da se sunčamo...

Au minđušar,pa ti zauzeo pola novosadskog sreza sa sojom,svaka čast.Još da si posejao Savu pa da imaš sve najzastupljenije sorte.Bar će tvoja zapažanja oko sorti,vlage,otvaranja zrna,prinosa biti intersantni za poređenje.

Ima di koji što bi rekli sremci, poneki se provukao pa da se ne množi. Obično posle soje ide kukuruz tako da tretmani od korova budu mini doza.

Nazad
Vrh