Ja sam sejao žitnom ali konjskom. ☺ prepravljena na hidrauliku naravno. Lule podešene na 47 međuredno da može fergula da zajaše 3reda bez okretanja točkova... Nisam slikao setvu pomoću stapa i kanapa ali postaviću slike kako je soja nikla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni ne vredi... Evo i minđušar je ove godine skoro sve posejao na 70, a ako je neko eksperimentisao i isprobavao on je. Ima tu posla, treba se jebavati oko sejalice, treba se jebavati oko traktora i točkova, pa posle oko špartača i oko drugog traktora pošto špartam sa 558. Pa onda opet, ja soju špartam dva puta a između špartam kukuruze, to je odma dupli posao... Kad je godina dobra nema tu neke bitne razlike, a kad je loša sve ode u majčinu, kao na primer prošla godina kad sam vršio minđušaru parcelu gde je imao i žitnom i na 50 i na 70 i svuda je to bilo odprilike isto...
Eh, sada, toliko me zaboli, na oko kako izgleda!Kolega kad kazes losiju jel to na oko ili kantar reko tako?