mindjušar
Član
Ima do drugog komšije ambrozije i skraja štira,sve došlo u amanet 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaviri unutra u svojoj njivi malo bolje pa ćeš videti korove(na mojoj njivi je mlada detelina) !jedino ne može se hodati kroz soju da se čupa zbog načina setve
![]()
Čačka on meni, ja samo odgovaram ! Prošle godine na velikoj većini njiva osim dubinskog prskanja nisam radio ništa na njivama.Ova dvojica su opasni,nema dana a da se malo ne "čačkaju".Ja sam moju prskao samo "dubinskim" acetohlor i senkor, a posle dva kopanja i jedno čupanje.Trave nema ali je po koji list izbušen.Nekako mi se čini za ovo doba da je malena.Ako u petak budem išao na njivu ponovo ču je slikati.
Ebo te onda onaj pun autobus,što nisu ništa radili![]()
Da si bolje pročitao bilo bi ti jasnije(na velikoj većini njiva)Ebo te onda onaj pun autobus,što nisu ništa radili![]()
Minđušar je moj prijatelj i ako me ne čačka (a ne može da nečačka)Ti hoces da kazes da kod Mindjusara nije tako ??![]()
Ne može, nema dovoljan broj rupa ili da staviš turbo pogon ploča (naravno, šalim se)Mogu i ovde pitati,Olt-Nodet sejalica jel moze da seje soju sa plocama sa kojim seje kukuruz i koji moze najmanji razmak u redu da ostvari?