Raco ta deklaracija je na A4 papiru i ne ide uz seme,ali je prodavac duzan na zahtev kupca da je pokaze i omoguci kopiranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nitragin sam pre kupovao u njihovoj centrali,tamo je i laboratorija, u ulici maksima gorkog 30 kod spensa a tel. centrale je 021 4898 100 ili 111 (laboratorija) tamo je garantovano sveze tj cuvaju u boljim uslovima nego u nekoj radnji (jos samo da nadjes nekog da ti kupi i nekako posalje)Ej kolega NA !(ili neko drugi) Da ne pišem PP , pošto si na fakultetu vjerovatno si često na "Šamčevima" , dal možeš provjeriti koja je cijena Nitragina , dali se može kupiti baš kod njih , i na koji način , vjeovatno na poznanstvo i riječ ,znati da je friško i da je to-to ?
Meni je zgodno jer mi je Institut u Maksima Gorkog u komsiluku, treba da kupim dosta za sebe jer planiram da sejem oko 40 jutara soje, Momo i ostali ako hocete mogu da pazarim tamo ako jos uvek prodaju na toj lokaciji ili cu otici na Rimske Sanceve. Imate li iskustva sa onim tecnim varijantama za inokulaciju semena? Nesto sam skeptican prema tome koliko bakterije mogu da prezive u tim rastvorima u poredju sa ovom varijantom na tresetu.nitragin sam pre kupovao u njihovoj centrali,tamo je i laboratorija, u ulici maksima gorkog 30 kod spensa a tel. centrale je 021 4898 100 ili 111 (laboratorija) tamo je garantovano sveze tj cuvaju u boljim uslovima nego u nekoj radnji (jos samo da nadjes nekog da ti kupi i nekako posalje)
Ne od nje,nego daj 5 kila ureje na prskalicu "ne moze da skodi" ali ipak naskodi.Od šećerne vodice teško da i čoveku bude bolje a kamo li nekoj biljci.
Ја сам га сејао на 70цм и грана се солидно...Али боља ми је Сава од њега...Имао сам их на истој њиви пола пола и сава је била боља од њега....Принос максимуса био је 2100кг/кј, док је сава нацурела скоро 2400кг/кј....Иначе најбоље ми се показао Галеб и њега ћем осејати на 50% површина, остало иде Сава и Максимус...И наравно на сво жито иће пострна соја, Каћа....