laufer
Član
Setva na 50 razmak u redu 4,5 ili 4,8 cm. Sorta balkan, nikad veca potrosnja od 45 kg. Po kj. (57,5ari). I?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejao sam i žitnom i Nodet-kom na 50 i na 70cm i sa 72 i sa 96 rupa,ali pošto samo Ti imaš iskustva sa tematikom onda ništa.
75 kg žitnom i 45 kg pneumatskom (50 cm) na istoj parceli isti prinos,ja se ne bi igra sa 75 kg po hektaru žitnom.
- - - - - - - - - -
Raca koliko uzima majstor za posao?
2,5din/uredjenoj kg75 kg žitnom i 45 kg pneumatskom (50 cm) na istoj parceli isti prinos,ja se ne bi igra sa 75 kg po hektaru žitnom.
- - - - - - - - - -
Raca koliko uzima majstor za posao?
Koliko vidim Ti nisi bio iskren,tih 80kg je mnogo manje od duplo koliko si mu predložio.Ako tvrdiš da si sa žitnom sejao tu količinu ili nisi bio zadovoljan ili negovoriš istinu,a ja sam i sa žitnom probao svakako,ali je najbolje bilo sa oko 80kg/kj
Koliko vidim Ti nisi bio iskren,tih 80kg je mnogo manje od duplo koliko si mu predložio.
Valjevka takodje.