Idi bre derane sto si neki preki covek,a + mi otimas moderatorski lebac.Stvarno si uporan ko muva, kako te ne mrzi više da se registruješ, jel ti stvarno misliš da će neko da poveruje u te tvoje priče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi bre derane sto si neki preki covek,a + mi otimas moderatorski lebac.Stvarno si uporan ko muva, kako te ne mrzi više da se registruješ, jel ti stvarno misliš da će neko da poveruje u te tvoje priče.
Idi bre derane sto si neki preki covek,a + mi otimas moderatorski lebac.
Balkana nemaš više ono što si uzeo od mene pre par godina?U subotu smo poceli vrsiti soju. Zbog previsoke vlage (17,6) odustali od dalje vrsidbe, videcemo posle ovih kisa...
Sorte Tirumf i Galeb. I stablo, a i poneki list zeleni, mahune ne pucaju jos, ali su - skoro pa - zreli za vrsidbu (1 sam video da je bila otvorena, ali to mozda zbog divljaca - t.j. "ostecena" je bila mahuna).
Potpisujem ovaj post. Ista prica i kod mene. Obilazim je i vec mesec dana je ista, a mahune sve pocrnele. Zrno krupno i jos meko. Sta se desava kada mahune ovako pocrne? Da li je to dobro ili lose? Vidim da kisa nece da joj da mira jos neko vreme.Gledam ove zelene soje,one kako su se zelenile pre mesec dana takve su i sad sto se tice stabla i lista,samo su mahune pocrnele,a kisu najavljuju i prinos nista ili za par kila veci od onih prvih skinutih,ni blizu ocekivanih 15-20 meteri po jutru.