mindjušar
Član
Nemoj,ovde treba,repa još sisa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas posle podne omlati 8,5kj (4 i 4,5kj) sorta maksimus, u moju njivu neće više, otvara se ko kokica i lupa se zrno strašno, prinos i vlagu ću znati sutra kad predam a mislim da je odokativno prinos između 1500-1600kg po kj a vlaga između 14-15%.Ništa bez save.
Danas smo svecano poceli kombajniranje soje. Uspeo sam da skinem 2/3 na parceli od 1 KJ ali ima puno zelenih zrna. U onu 1/3 nisam ni usao jer je jos jako zelena. Juce sam bio u obilasku i imam jos uvek dosta parcela gde nema nijednog zutog lista.
Te sto jos sisaju vodu ima da daju dobrar prinos, verovatno bolji od onih sto se sada vrsu. Samo treba sunca, vode ima da nalije zrno.I moja soja jos sisa vodu
Tu se mozes i nadati nekom boljem prinosu a ovo do sada skinuto retko ko dobacuje do2tDanas smo svecano poceli kombajniranje soje. Uspeo sam da skinem 2/3 na parceli od 1 KJ ali ima puno zelenih zrna. U onu 1/3 nisam ni usao jer je jos jako zelena. Juce sam bio u obilasku i imam jos uvek dosta parcela gde nema nijednog zutog lista.
Kameni još još 21kj i nešto usluga i berba.
Da ,malosa namucio se covek da pokupi sto vise ali slaba vajda puca i ispred kombajna.Jel ti to Malisa vrse?