Peet
Član
Kako god ali tebi nesto je jako stalo do rucka!!! Dok nemas stomaka da ti kida dugmad na kosulji samo navali!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni se tako nekako cini.1.200kg po jutru
Tako je Sale,imamo jednu njivu koja je okruzena sa svih strana korovom i kojekakvim trnjinama-ta soja je ove godine nadrljala...em sto je grinja na njoj bilo za pola atara,em sto je nesto gricka tokom cele vegetacije(mislim da su skakavci)da li je neko jos imao slicnu situaciju?znaci soja je ostala izuzetno niska,a razgranala se jer,kako god je napredovala,nesto je sasece kao makazama?Momo grinje neprave razliku dal je soja 3m ili 0,5m visoka samo moliš boga da nedođe u parcelu, kod tebe je problem koliko sam video na slika što imaš dosta parcela okruženih drvećem ili su ti parcele uz glavne puteve tojest drumove (prometno) a to je idealno za napad grinja.
Apropo zelene soje,danas njiva pored njive koju smo kosili,zelena,do 25cm od zemlje nema ništa,a ima podosta stabljika sa manje od 10mahuna,a nema stabljika sa više od 30ak mahuna
A i te zelene,kako im lišće opada i sazrevaju,nedeluju ništa bolje od onih što smo ovrli pre 2nedelje
Tako je Sale,imamo jednu njivu koja je okruzena sa svih strana korovom i kojekakvim trnjinama-ta soja je ove godine nadrljala...em sto je grinja na njoj bilo za pola atara,em sto je nesto gricka tokom cele vegetacije(mislim da su skakavci)da li je neko jos imao slicnu situaciju?znaci soja je ostala izuzetno niska,a razgranala se jer,kako god je napredovala,nesto je sasece kao makazama?
Dukej kad je misliš raditi ,po ovoj slici to je za kosidbu?