R
rad78
Guest
Kolega Kristal ima li sava zrna u mahunama,kako ostale soje izgledaju u vašem ataru?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel istina da su poceli da skidaju soju u Bacu?Vidim da je Uros postavio status na fb,da su poceli da skidaju.
jel to negde oko Segedinskog druma?Sava,nije videla
članak ravan nuli od onog samozvanog novinaraIzgleda da jeste. Evo sta je napisao:
"Počelo je prisilno skidanje soje u Baču, na višim terenima, po informacijama koje sam ja dobio. Prinos po hektaru ... 200-300 kilograma. Čeka nas baš teška situacija. Posebno teško će biti stočarima. Rast cene stočne hrane. masovan uvoz, nećemo imati robe da se razdužimo za dugove. Voleo bih da kažem " ... ako se nešto ne preduzme odmah ... " ... ali znajući kako stvari funcionišu , ništa "se neće preduzeti" a pogotovu ne "odmah", Žao mi je i za druge poljoprivredinke i za mene lično. Za sve. Čak i za one koji su obrali, breskvu, malinu, kajsiju, ovo je sve veoma loše. A šta tek reći za ove jadne ljude koji su obrali, paradajz, krastavac, pa ga sad bacaju ..."
jes ti pročitao koje su to grupe zrenja,to su rane sorteJel je vec toliko sazrela ili je izgorela?
jel to negde oko Segedinskog druma?
Jeste, vrlo blizu
Zaista je pocelo skidanje soje u opstini bac, u pitanju su 00 ili 000 rane sorte. Prinos jos ne znam, ali saznacu.
Zavisi jel komaj zmaj il je strani
Evo i moje soje koju sam navodnjavao
https://youtu.be/1mmreHUtCQM
Pri kraju snimka se vidi u kojoj je fazi i malo me buni sto nema mahune, ali mislim da je zato sto je kasnije sejana.
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока