Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i jedne moje soje koju sam danas prskao. Nije velika i lepa kao ove na prethodnim slikama ali lepo napreduje. Sejana je sa zitnom sejalicom na medjuredni razmak od 28 cm 10 maja.
U nedelju je u tom delu atara bio pljusak pa je u depresijama u flekama lezala voda verovatno jos i juce. Od velike kise ovo je vec drugi ovakav pljusak koji je uhvatio tu parcelu. Uglavnom sam prelazio preko tih fleka da su ostali tragovi samo kolike su sare na gumama ali u jednoj je bilo bas gusto.

Mindjusar ti je kao vestica kad mesa otrove nije ni cudo sto je suncokret pokleknuo.

bice i soje.našao sam njegovu sliku na internetuMindjusar ti je kao vestica kad mesa otrove nije ni cudo sto je suncokret pokleknuo.
zbog čega si se ogradio?ovako je počelo...
![]()
...sad izgleda ovako![]()

Kao Radovan.Kolegu "mindjusara" sam kontaktirao za savet. Imali smo problema sa samoniklim suncokretom (clear field), cega nije "odneo" pulsar. I ovog puta mu se zahvaljujem za strucne i adekvatne savete! Ovih dana sledi spartanje.
Motikan u dozi 4kese po kjKoji je lek? Špartanje?
A gde ti je NS MAXIMUS,nevidim ga neštoNS MAXIMUS![]()

Koji je lek? Špartanje?