Soja 2014 god

Moraću otići da pogleda dal ima pa tući. Da li ima neko neku sliku kako te grinje izgledaju na soji?

Koliko tog Omite 570 EW po jutru? Čitam na netu da ide od 100 do 150 ml na 100 l vode?
0,15 lit. na 100 lit. vode i poželjno je ići sa 300 lit./ha Cena je 2813 din. za litarsko pakovanje.

- - - - - - - - - -

Abastate galenika,prskanje protiv grinja nije nimalo jeftino

- - - - - - - - - -

Kako znas da su sada grinje u pitanju?
Listovi soje su kovrdžavi i zaostaje soja u uzrastu od ostatka i uvek kreće sa ovratina i travnih površina.Kukuruza u blizini nema znači kukuruzni herbicid isključen.:ppozdrav:

P.S. Prskaću samo delove koji su kritični,a ne celu parcelu.

Kao što reče kolega Nikola, rano je za grinje, Kris to ti je malo soja doživela neki šok, ima i kod nas takve soje i koliko vidim sve je posledica herbicida, nemora da znači da je od kukuruza može i fungicidi da je šokiraju, isprskaj je sad u podne na ovu vrućinu sa bunarskom vodom (hladna) ima sva da skvrči lišće kao da je poparena.

Nosi,nosi,počupaš,onda Symphony odnese :osmeh:

Pa zar sam ja tebi džabe postavljao slike? I meni si tvrdio da ga neće odneti, pa sam i slikama dokazao da ga je uništio! A i u uputstvu piše da ga nosi, čak nije dobio ni punu dozu, jer sam stavio jedno pakovanje (za jedan hektar) na dva jutra....
Zato bih te molio da ne iznosiš netačne tvrdnje i ne dovodiš xlanove u zabludu!

- - - - - - - - - -

Pa, zato smo prskali sa Dynoxom/Oxonom, kako nam je strucnjak rekao :ppozdrav:
I bacili 2000 dinara po hektaru......

Nazad
Vrh