Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa i bese 70 dinara ,malolije?Jeste,ja kukao pre par godina da necu imati ni fonu po ha. i ovi treci čitaoci odmah digli otkupnu cenu...
Ovogodisnja vrsidba.Prinos je od 1500kg-1700kg po jutru.Dal je to ovogodisnja vrsidba.kakav je prinos po jutru(ha)
Bilo bi dobro da i u vreme vrsaja bude takva ili slicna cena, samo da nebude upola od togaAko se još i ubode cena od 60 din/kg.
Nikakav problem da se trenutno postigne ta cena, nova se još nije pojavila u ponudi na berzi tako da ona ide po trenutnoj berzanskoj ceni.60din?
Bez uvrede Mico, ali morao sam da se malo nasmejem, kad sam procitao cenu
Pesak,moglo bi peskaru otvoriti na toj njivi.Ja imam Merkur, ali on nece jos 10 dana pa me zato interesuje, a sejan oko 12. apr. Jel to neki pesak kad je tako rano dosla?
Nema ni logike da bude jeftinija jer ni Americka soja tamo nije po te pare. Ocekujem vrlo brzo korekciju cene prema gore.Pre neki dan se trgovalo na berzi sojom roda 2014, za isporuku u oktobru(na zeleno što bi rekli) sa cenom 38 din+pdv
Mislim da je ovo realnost...to je samo moje skromno misljenje sto se mene tice nek ide gore i cena i rod.25oo kg i cena od 50 din mislim da je to ok !! Grunt bilo je članova kojima je i 2000 kg i cena od 17 din na pšenici bila ok pa su se nešto ućutali.