Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...a ulaganje duplo manje nego za kukuruz. Bar ke kod mene tako.
Nisam ni ja primetio kod ostalih (imam 8 sorti+1 postrno) trenutno ne mogu da se opredelim koja je sorta bolja ,dve najlošije (a i one su dobre) venera i gorštak.Talianu danas sam bio do mog apola (ima malo jače od jutra posejano da vidim kakav je i za seme) i isto ima mahuna po četiri zrna što kod maksimusa i save ove godine nisam video, apolo uglavnom ima po 3 zrna po mahuni i biće krupno, malo je niži ali to mi je arenda od ove godine tako da zemlja nije baš u kondiciji ali mahuna ima lepo i mala međuspratnost, najviše mi se sviđa što su mahune uglavnom sa tri zrna dobro nalivenih.
Derane hoce biti semenske u prodaji za jednu pojutricu ?Talianu danas sam bio do mog apola (ima malo jače od jutra posejano da vidim kakav je i za seme) i isto ima mahuna po četiri zrna što kod maksimusa i save ove godine nisam video, apolo uglavnom ima po 3 zrna po mahuni i biće krupno, malo je niži ali to mi je arenda od ove godine tako da zemlja nije baš u kondiciji ali mahuna ima lepo i mala međuspratnost, najviše mi se sviđa što su mahune uglavnom sa tri zrna dobro nalivenih.
Izgleda da su nam komsije bolji proizvodjaci ,ili mozda bolje pakuju pricu
Ginisov rekord prinosa soje je postavljen prošle godine u Mađarskoj sa 12400 kg/ha prinosa,u pitanju je Pioneerov HIBRID sojeBoga mi, sa 150 mahuna ima da oboris rekord i onog amerikanca sto je zalivao soju 30 i vise puta i napravio prinos od preko 10 t/ha.