Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takva slicna situacija ce biti i kod mene. Veoma kasno posejana, mada smo je nekih godina vrsli oko Mitrovdanaproverio sam,sorta je gorštak
skidacu ga za novu godinu
Jel se moze priblizno odrediti rod na osnovu broja mahuna i kako?
Sta te briga,kad mozes da peces rakiju kad to niko ne radi mozes i soju da vrses za uskrs.Dukat, postrno na jecam...ovaj ce stici za Uskrs ako bude povoljna zima u +...
Aaa nene, rakiju mozes pecati preko cele god. al to malo ko radi osim nas profesionalacaSta te briga,kad mozes da peces rakiju kad to niko ne radi mozes i soju da vrses za uskrs.
Dukat, postrno na jecam...ovaj ce stici za Uskrs ako bude povoljna zima u +...
To kad oluja (naravno ne samo tvoju soju) obori,miševima će komplet biti na izvolte,da beru pez po muke,ala smo ga negrabusili,da nekažem naje...baliAko vam od miševa ostane štogod na stabljici do nove godine...
Jedne godine sam kombajnirao soju 15.februaraUuu jedne godine zavejalo oko Sv. Nikole, nece valjda i ove
"u sto marke da hoce" sto bi Manda rekao...kod nas vec pliva soja,zuti,bolesti rade svoj posao,a polegle...i da bude toliko,nece se sa sve podizacima toliko nakositi,vec je uu zemlju saterana...Ove godine me živo interesuje hoće li biti parcele ispod 2500 kg po kj.