talianu
Član
Treba je sacuvati maksimalno sto se moze,vec godinama unazad izuzetak 2012 kada je u zetvi bila 69 din svaki put za par meseci skoci 10-20 din, Sreca da je jako zahvalna za cuvanje .Ove godine spremam 100 big -bag vreca pa sta bog da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba je sacuvati maksimalno sto se moze,vec godinama unazad izuzetak 2012 kada je u zetvi bila 69 din svaki put za par meseci skoci 10-20 din, Sreca da je jako zahvalna za cuvanje .Ove godine spremam 100 big -bag vreca pa sta bog da.
Da u maju ,ali u avgustu je isla i do 50 din. Treba proveriti ali mislim da je tako bilo.Ne mogu tacno da se setim Gorane koje godine dali 2010 ili 2011 u jesen bila 30 din i nisam je prodao do Maja sledece godine i prodo sam je po 33 din.
Jako retko se desila razlika od 10 do 15 din. a 20 ne verujem da je ikad bila osim ove god.
U svakom slucaju ko moze da je cuva sigurno ce bolje proci od onih koji moraju da je prodaju!
proverio sam,sorta je gorštakGorane soja je do jaja, mislim ako je tebi do ramena
Koja je sorta?
proverio sam,sorta je gorštak
skidacu ga za novu godinu
A koliki je kukuruz pored,4m???proverio sam,sorta je gorštak
skidacu ga za novu godinu