Iz tog razloga je kod mene završio.Sada na njegovo mesto dolazi Flupisor Agro Sava u dozi 1.3l/ha.Trebao bi da je dobar jer je u pitanju domaći Fusilade ali videću kako će se pokazati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz tog razloga je kod mene završio.Sada na njegovo mesto dolazi Flupisor Agro Sava u dozi 1.3l/ha.Trebao bi da je dobar jer je u pitanju domaći Fusilade ali videću kako će se pokazati.
Moje iskustvo sa kletodimom je takvo da je neuspehu uglavnom razlog da se nečeka dovoljno sa špartanjem,jer u no-till sojama,tj posle njih nemam nigde rizomskog sirka-jer se nešparta
Većina soje već cveta,koje su sejane do sredine aprilaKada bi trebalo ove malo pomerene godine da bude cvetanje soje ?
Samo sam napisao moje iskustvoako se obracas meni nisam spartao...............a moja je greska sto nisam slikao
I kod mene isti slučaj a i zaključak.Nakon špartanja a obično prođe 10-ak dana rađeno je Kletoksom.Odeš da obiđeš ono sve izgorelo,srećan kao Kineska nova godina.Ovršeš i dođeš kasnije da oreš a njiva zelena od sirka koji se povampirio.Minđušar možda kod tebe sprži sve jer ti prskaš sa Agromehanikom a ja sa Rau prskalicom.