grunt
Član
Samo deri bez brige jbg zavisi od jeseni ako bude suva i suncana nece faliti nista i kasnijim sortama a ako bude kisna onda je problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes soju kao sto kolege kazu,ali cu ja ipak prvo da te pitam da li si necim vec prskao taj kukuruz i ako jesi,sa kojim preparatom?Da li je kasno za setvu soje, imam jednu njivu gde mi poplava unistila kukuruz? Vise bi voleo da idem soju jer je vec kasni termin, a imam i navodnjavanje tu , ako zagusti?
Ipak je lakse zaliti parcelu soje nego kukuruza?
Vec si je spartao?Sta imas od korova na njivi?Pulsar bez harmonija nije dovoljan.Jel moze samo pulsar ili jos sta da stavim?
Sad kako izgleda soja,jel mogu da je tucem sa pulsarom?
Hteo bih da je ospartam,pa sta prvo da radim,da je oprskam pa oparam ili oparam pa oprskam?
Mozes soju kao sto kolege kazu,ali cu ja ipak prvo da te pitam da li si necim vec prskao taj kukuruz i ako jesi,sa kojim preparatom?
Ako je tako piči Dynox i Symphony.
Evo da javim rezultate sa poslom koji je uradio total kada se soja malo nazirala kroz pukotine. Itekako je uradio posao ako staneš na kraj njive ne poznaje se ništa ali ako uđeš sa metrom i izbrojiš soju koja je nikla na dužinu i to ponoviš 10 puta vidiš da fali cc 20% soje!!! Na drugu parcelu sam zbog dva zla izabrao manje pa sam ipak prskao ,ista dubina,isti razmak,ista priprema ,isto seme i sorta jedna za drugom posejana poznaje se da je ređa .E sada sklop je dobar tj nema da fali po nekoliko metara nego je samo ređa za tih cc 20 % što ne mora da znači da će ma jesen biti lošija.Ja nisam smeo ,ušao oprskao jedan prohod I napustio njivu,javljam rezultat .