Ne već nekoliko godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam njih dosta da koriste nitragin u kombinaciji sa slavolom S. Tako ću verovatno i ja.Da li redovno koristite Nitragin ili neke druge preparate (azotofiksatore) ili ne?
Znam njih dosta da koriste nitragin u kombinaciji sa slavolom S. Tako ću verovatno i ja.
@Momo legendo!Sta ocekujes da cujes od par milijardi bakterija koje se nalaze u toj kesici?Ni ja nisam primjetio praktično prednost nitragina i sl., čak sam prošle godine imo najbolju soju u parceli gdje nije ni korišten , al možda je tu neki drugi razlog. Te bakterije ipak cijeli svijet preporučuje i ne dovode se u pitanje nigdje pa ću opet vjerovatno kupiti za domaće sjeme. Moguće da praktično i nema efekta al tolko se o tome priča i podrazumjeva da je teško reći da tu nema ništa . Nekako se bojim da tu nije u pitanju loš kvalitet ovog koji koristimo ko zna dal tu ima bakterija i dal su žive kad ih nevdiš , a bogami stavljo sam i kraj uha ni nečuju se da su žive .
Inače kvržice na korjenu soje kad se presjeku ili zdrobe prstima trebalo bi da su ljubičaste boje ako s ok i rade svoj posao .