Sremac da se nisi malo zajjjj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te pare za AN bolje da si dao svalerki.ja danas ceo dan radio balkan 800kg po jutru predsetveno 100 kg ana baceno,u kojoj ja zemalskoj dimenziji zivim kada vidim koliko vi svi imate.
Šta znaju deca šta je 2000 t.Sremac da se nisi malo zajjjj?
a Danas vrsena soja sa prinosom od celih 500 KILOGRAMA po jutru...Šta znaju deca šta je 2000 t.
Vlagomer na njivi iz kombajna je pokazivao 14.6 za vreme vrsidbe,predato na otkupnom mestu sa 14% vlage.Srdjane kolika je bila vlaga?
Ukuno ili po kj? Moj izgleda lepo ali je svega 30 cm mislim da neće prebaciti 700-800 kg po kjDanas posle podne sam skidao 3 kj Trujumfa bez vlage. Prinos ne znam tacno do sutra jer stoji u prikolicama do sutra. Mislim da se sakupilo oko 1700 kg.
a prosek ocel biti 20 po kjusluzno danas skidana Sava vlaga 13.7, juce 11.4 Rubin ... jos sutra ako Bog da i kraj
Dobar si sa prinosom ja ne znam da li je bilo gde ove godine ima preko 1,8t retko verujem ,bolji su bili prinosi prosle godine nego ove u nasem atarujuce ovrsena sava sa 2,5 jutra dala ravno 4600 kila ili 1840 kila po jutru,ocekivao sam vise ali to je sto je.ostavio sam je kuci da ceka bolju cenu.po meni bolja cena je 55 dinara.troskovi po jutru su mi 37000 dinara.u jesen 100 kila mapa po jutru,jedno spartanje i jedna folijarna prihrana ekobusterom.vlaga je bila 14,7%