pera ves
Član
ako vreme dozvoli u nedelju vrsem 1.5 ha valjevke . ima zelene mahune , ima suve mahune sa mekanim zrnom, ima suve mahune sa tvrdim zrnom, i ima ispucalih mahuna ....pa budi pametan, aj zdravo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to ona soja pre nadvožnjaka sa leve strane , moj tast ima soju odmah posle tvoje isto pre nadvožnjaka takođe je odustao a kombajn već bio na njivi sorta Galeb.Probali smo da vršimo sortu Viktorija i odustali. Zelenih mahuna gomila a vlaga 16%. Počećemo verovatno u utorak, ili sredu.
Čuo sam danas da su preko puta volana ( jugopetrola ) odustali od kosidbe 6 Kj to je verovatno tvoja ?! , moja soja je u Balaževim uratinama u tom delu atara prema Inđiji sve soje nekako kasnije sazrevaju a i kukuruzi lepo izgledaju samo šteta što su polegli od onog vetra 26 julaNe, nego preko puta Jugopetrola, gde su dalekovodi.