Ma pitao sam zbog razloga zato što dosad sam sejao soju na 50 cm.,a dogodine planiram da posejem nešto i na 70 cm,pa me interesuje koji je najbolji razmak u redu na 70 cm.Jel 4 cm malo ili mnogo?Molio bi za mišljenje sve članove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma jok, to mu je Pledge proredio soju, da bude još bolja.....
Kod nas u ataru soje opasno pocinju da zute. Zetva ce na nekim parcelama krenuti za 20 dana najkasnije.
Za pledge si sam pisao proletos, da si to namerno radio,nisam te ja vukao za jezik, a to bih tek voleo da vidim da ideš da okopavaš soju posle 12 sati provedenih u firmi......Ja da radim koliko i ti,ja nebi ni prskao ni špartao,sve bih okopao bar 5puta
Ja da radim koliko i ti,ja nebi ni prskao ni špartao,sve bih okopao bar 5puta
Po toj tvojoj računici tvoj dan ima 26 sati..... šteta pa kod nas jedan dan traje "samo" 24 sata...... Kako stigneš onda da budeš po 2-3 sata dnevno prijavljen na forumu, da mi je samo znati.....Posle 20sati provedenih u traktoru pa idem,SVE smo soje prešli,i nismo NIJEDNU travku ostavili,al nije ni bilo bogzna šta,dvojica 20kj za 6-8sati
Meni i to dosadi posle sat dva, to samo manijaci mogu da igraju 20 sati bez prekida....Jesi ti Mityoo igrao nekad farmer simulator ?