Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja to radim sa nekim granulama crvene boje.Radi se dva tretmana u razmaku od 8 do 10 dana svaki tretman po 1kg granula.Cuo sam da je dobro za soju da se prihrani preko lista sa 15 kg uree po hektaru,znaci da se razmuti 15kg uree sa vodom i sipa u spric po hektaru. Zanima me vase misljenje i iskustva ako ste to radili?
---------- Poruka napisana u 15:56 ---------- Prethodna poruka je at 15:51 ----------
Ama na ono gore Momo! A sto se tice navodnjavanja kad vec mozes odabrati vreme zalivanja onda svakako je bolje to uraditi kasno popodne. Ne verujem da ce nesto skoditi soji zalivanje po vrucini mada... ? Sta kad pada kisa u 4 - 5 popodne a temperatura 35?Jel misliš na moj prethodni post ili na ovo gore zezanje?
Ja mislim da bi joj bilo sta bilo od pomoci na ovakvom vremenu.Meni rekli da, ako je soja pocela da cveta (a jeste) onda joj vise treba fosfora i kalijuma nego azota. Mada po meni, ni cista urea joj nece smetati!
Mahuna jos nema samo cvetovi sorta SavaKristal ima li mahuna?
Bogami kod mene već 2 dana nema ni najmanje rose....Koliko sam primetio još uvek rano ujutro ima rose a soja je voli pa mislim da je zbog toga još uvek u kondiciji a dokle će biti takva videćemo.