vojvođanin
Zaslužan član
Ljudi, dobar dan. Oprkao od sirka i u redu je,ali mi je palamida duplo veca od soje,na par mesta (4-5) oko 10tak kvadrata svaki,imali leka?
Druže,,,motika, dok ne bude kasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, dobar dan. Oprkao od sirka i u redu je,ali mi je palamida duplo veca od soje,na par mesta (4-5) oko 10tak kvadrata svaki,imali leka?
Dukej,ako joj otseces vrh tu vise nema sta da se grana i oporavlja.Ne bojim se ja za onu sto joj je srce i srednja troliska koja je pocela da se razvija ostala cela, vec za onu koja je odsecena na pola kao da ju je zec odgrizao.Ja ću ove godine obeležiti u soji par kvadrata (npr. 10 m2), i makazama za živu ogradu ošišati vrhove soje (npr. 5-10 cm), pa da onda vidim da li će se takva soja bolje razgranati i imati više mahuna od redovne soje. Jedino što još ne znam u kom uzrastu soje da to uradim, šta vi mislite?
Srbobranski put,od krivine do Deakovog salasa ali popreko je dosta zahvatio.Spajki, komso u kom delu atara je tuko tako jako?
Danas slikano,soja posle leda.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]